Салат з листям шпинату, салату, авокадо та апельсинами

Соковитий, яскравий і дуже смачний салат з листям шпинату, апельсинами та шматочками авокадо. Ця страва не потребує довгого опису. Просто повірте, що ви обов'язково повинні приготувати салат зі шпинатом та апельсином. Тільки тоді ви зрозумієте, про що я говорю. Ніжне листя шпинату, трохи кислий апельсин, Саме так народжується кохання.

Чудове поєднання авокадо та апельсина не лише має яскравий вигляд, а й добре доповнює свіжу зелень смаком. До листя салату можна додати шпинат, руколу, молоде листя буряка чи базилік, обирайте на свій смак. В літній сезон апельсин можна замінити на на кавун або диню, а в зимній грейпфрутом. Заправлений салат з листям шпинату оливковою олією з бальзамічним оцтом і перцем, що надає аромату та пікантності страві. Легкий, соковитий, ароматний! Усі його складові, здається, ідеально доповнюють один одного!

Ми👨‍🍳 в Теlegram

Інгредієнти:

  • Листя салату 1 пучок
  • Шпинат 1 пучок
  • Апельсин 1 шт
  • Авокадо 1 шт
  • Оцет бальзамічний 1 ч. л.
  • Сіль За смаком
  • Олія оливкова 4 ст. л.
  • Перець чорний 2 дрібки

Як приготувати  салат з листям шпинату:

Підготуємо інгредієнти.

Листя салату та шпинат добре промиваємо, розділяємо на шматочки та просушуємо.

ЩЕ САЛАТ: 👨‍🍳 Смачний салат з корейською морквою і стручковою квасолею

Зелень висипаємо на велику плоску тарілку.

Авокадо чистимо, розрізаємо на шматочки та викладаємо на листя салату. Чистимо апельсин і розділяємо його на часточки. Прозору плівку з часточок апельсина видаляємо і ріжемо їх на шматочки. Апельсин додаємо до решти інгредієнтів.

Для заправки з’єднуємо оливкову олію та бальзамічний оцет. Додаємо трохи солі та все перемішуємо. Готовий салат поливаємо заправкою.

Зелений салат з апельсином готовий, залишається посипати чорним перцем і можна подавати до столу. Зелень для салату вибирайте найсвіжішу та найсоковитішу, саме від цього залежить смак страви.

ЩЕ САЛАТ: 👨‍🍳 Салат з мідіями, авокадо та помідорами без майонезу

Всім смачного салата та приємного апетиту! 👨‍🍳

Оцените статью
Клуб поваров
Салат з листям шпинату, салату, авокадо та апельсинами
Жаренные пирожки с рисом, яйцом и зелёным луком